Uimakouluun ilmoittautuminen!

Etusivu > Uutiset > Uimakouluun ilmoittautuminen!

KESÄN UIMAKOULUT KUTSUVAT!

Uimakouluun ilmoittaudutaan internetissä osoitteessa https://goo.gl/forms/bTUPZh5p6AftVDqj1

Uimakoulu 1 (4.-8.6. klo 11-12.30, Patana-Pulkkinen-Räyrinki-Sillanpää)

Uimakoulu 2 (11.-15.6. klo 11-12.30, Keskusta-Tunkkari)

Uimakouluun voivat ilmoittautua vuonna 2012 ja sitä ennen syntyneet lapset. Ilmoittautuminen päättyy 18.5. Uimakoulumaksu on 32 €/lapsi. Jos perheestä osallistuu useampi lapsi, on maksu seuraavilta 27 €/lapsi. Maksu sisältää uimahallimaksun ja opetuksen. Maksu peritään uimahallilla ensimmäisen uintikerran yhteydessä. Jos lapsi tarvitsee uimakouluun kuljetuksen viikoilla 23, kuljetusmaksu on 8 €/lapsi. Kuljetus järjestetään, jos kyseiseen uimakouluun on tulossa vähintään 10 lasta kuljetuksessa.

Uimataidottomat lapset osallistuvat alkeisopetukseen pikkualtaassa ja uinnin perustaidot hallitsevat lapset ovat jatko-opetuksessa ison altaan puolella (alkeismerkki tai vastaavat taidot).

Alkeisopetuksessa opetellaan uinnin alkeita: esimerkiksi veteen kastautumista, kellumista, liukumista sekä pyritään suorittamaan Suomen Hengenpelastusliiton määrittelemä alkeismerkki. Jatkoryhmässä harjoitellaan muiden uintimerkkien vaatimia taitoja (esimerkiksi harrastus-ja uimakandidaatti –merkki).

Uimakouluista ilmoitetaan henkilökohtaisella kirjeellä uimakoulua edeltävällä viikolla. Lisätietoa uimakoulusta saat soittamalla 050 5790 176